Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tóth Gabi

  • Név:Tóth Gabi
  • Foglalkozás:énekes
  • Született:1988. jan. 17.
  • Születési hely:Tapolca
  • Haja:vörös
  • Szeme:zöld
  • Magasság:171 cm
  • Súly:60 kg
  • Családi állapot:hajadon
  • Csillagjegye:Bak
KEDVENCEI:
Kedvenc étele: sushi
Kedvenc itala: ásványvíz, Jim Bim Cola
Kedvenc filmjei: Gothika, Holló, Requiem
Kedvenc színészei: Johnny Depp, Fenyő Iván
Kedvenc énekesei: Axl Rose, Bill Kaulitz, Eric Benet, Mujahid Zoli, Michael Jackson
Kedvenc énekesnői: Mariah Carey, Withney Houston, Tóth Vera: Madonna,Lafee Tarja.(Nightwisból)
Kedvenc együttesei: Guns n' Roses, Placebo, Green Day, Tokio Hotel:, Nightwish
Kedvenc színe: Fekete, fehér, rózsaszín, zöld
Kedvenc időtöltései: edzés, éneklés, tánc, olvasás
1988. január 18.-án született Tapolcán. Annak a Tóth Verának a húga, aki az előző Megasztár győztese volt. Kedvenc zenei stílusa a rock, kedvenc együttese nem más, mint a Guns’n’Roses. Néptáncolt és énekelt, de egy műtét miatt abba kellett hagynia a táncot, így csak a hangját képezte tovább. Nagy álma, hogy legyen egy saját rock bandája, ahol ő írná a szövegeket. Ez nagyrészt teljesülő félben van, ugyanis hamarosan elkészül debütáló albuma, ami természetesen rock stílusú lesz, ráadásul szerinte még emellett merész is.

A Megasztár 3. helyezettje lett. A verseny után nem sokkal összejött a 2. helyezett Palcsó Tamással. Média sokat írt arról, hogy Gabi szinte minden férfi megasztárral „kapcsolata volt”. Társai belevalónak, koránál érettebbnek ugyanakkor kicsit túlérzékenynek tartják, amit azért mi is tapasztalhattunk a műsor közben. A közönségnek azonban ennél jóval megosztottab véleménye van róla. Vannak, akik egyetértenek ezekkel a jó tulajdonságokkal és vannak, akik szerint arrogáns és felfuvalkodott. Ő maga maximalistának tartja magát, ha valami célt kitűz maga elé, akkor azért teljes erővel küzd.

Szerinte azért esett ki a Megasztárból, mert teljesen begörcsölt és elfelejtette a szöveget, ennek ellenére meg van elégedve, ami nem is csoda, hiszen Hangja olyannyira elbűvölte a közönséget, hogy sokan még jobb énekesnek tartják, mint nővérét. Úgy érzi elérte amit akart, sőt, talán nehezebben bírta volna a stresszt, ha tovább jutott volna

Célja még, hogy leérettségizzen, és hogy megtanuljon angolul, valamint gitározni. Jelenleg jógázik és kézilabdázik. Nemrég egy férfimagazinban megmutatta bájait (nem teljesen), de mivel fiatalkorú természetesen szülei beleegyezésével.

 
 

 


Utolsó képArchívum

Naptár
<< November / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 72996
Hónap: 421
Nap: 22